Google+ Bordeauxwijnreizen voor wijnreizen in de Bordeaux, wijnproeven, wijncursus, slapen op chateaux, Saint Emilion Medoc Sauternes, Bordeaux, Frankrijk
  bordeaux winetours  
                    Over ons      
   
             
 

Arnoud Rietman (1968) is in 1992 afgestudeerd als commercieel econoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is werkzaam geweest in het bedrijfsleven als managementadviseur en heeft een bedrijfsevent-organisatiebureau gehad. In 2003 is hij Amuse Proeverij begonnen.
Na verschillende wijnopleidingen en het geven van vele wijnproeverijen is hij in 2009 Bordeauxwijnreizen begonnen. Arnoud is een echte wijnliefhebber en vindt het leuk om u mee te nemen op ontdekkingstocht in de wijngaard en daarbuiten.

 

winetours bordeaux

 

Marliese de Monchy (1978) is in 2002 afgestudeerd aan de Hotel management school in Maastricht. Na een korte carriere in het hotelwezen heeft zij samen met man Arnoud Rietman de Wijnbar en restaurant Amuse Proeverij in Rotterdam gerund. Ook Marliese heeft verschillende wijnopleidingen afgerond en sinds 2014 mag zij daar het prestigieuze Diplome Universitaire d'Aptitude de Degustation ( D.U.A.D) van de universiteit van Bordeaux aan toe voegen.

 
 

 

Florentine (2008) neemt soms de telefoon op en Philippe (2011) vindt dat schitterend.   
             
Bordeaux Wijnreizen
info@bordeauxwijnreizen.nl n.nl
+ 33 6 7476 2038